side-area-logo

Kvanttihoitokoulutus taso 2 | Egon harmonisointi

Sisäistä harmoniaa ja selkeyttä

Löydä uutta tietoisuutta ja valinnanvapautta

Opit tehokkaita tekniikoita, joiden avulla luot harmoniaa ja synergiaa persoonan eri osien ja sisäisten äänien välille. Sisäisten ristiriitojen harmonisoitumisen myötä saavutat selkeyttä, voimaa ja pystyt toteuttamaan korkeinta tarkoitustasi. Voit olla rauhassa kokonainen Sinä!

Persoona ja ego pitää sisällään monenlaisia osia, erilaisia minuuksia tai alipersoonallisuuksia. Jokaisella niistä on oma tapansa havainnoida maailmaa ja reagoida. Niillä on omat mielipiteensä siitä, miten meidän tulisi elää elämäämme. Nämä osat toimivat erityisen voimakkaasti muutoksissa ja haasteissa. Ne haluavat suojella meitä. Tämä sopeutumistoiminta on syntynyt jo lapsuudessa.

Meillä on näkyvästi toimivia osia (esim. sisäinen kriitikko, kontrolleri, miellyttäjä, epäilijä), piilossa olevia ja haavoittuneita osia (esim. hylätty tai torjuttu lapsi). Olemme kuin iso yritys, jossa työskentelee paljon väkeä. Valitettavasti näillä ’työntekijöillä’ on jokaisella omat ja usein keskenään ristiriitaiset tavoitteet. Yhteinen tavoite puuttuu. Nämä osat ovat alitajuisia tekijöitä, jotka aiheuttavat reaktiivisuutta ja estävät meitä etenemästä kohti tavoitteitamme.

Kurssin aikana tutustumme näihin persoonan osiin ja opettelemme näkemään niiden lahjat ja neuvottelemaan niiden kanssa. Tekniikkana käytämme kirjoittamalla käytävää keskustelua, joka perustuu Voice dialogue -menetelmään. Opit löytämään tavoitteitasi sabotoivat osat, keskustelemaan niiden kanssa ja löytämään uutta tietoisuutta ja vapautta elää elämääsi uudenlaisesta perspektiivistä.