side-area-logo

Kvanttihoitokoulutus taso 2 | Egosta Essenssiin

Syvimmän Itsen oivaltaminen

Äärettömyyden äärellä

Jokainen meistä etsii onnellisuutta. Ensin materiasta, statuksesta, ihmissuhteista. Sitten psykologisen itsen kehittämisestä. Yritämme tulla paremmiksi, viisaammiksi ja tasapainoisemmiksi. Henkisen etsinnän alkaessa puhdistamme, nostamme värähtelyä, etsimme vapautta, henkisiä kokemuksia, henkisiä lahjoja.

Mikään näistä ei vie perille. Henkisen etsinnän paradoksi on, että löydämme vasta, kun lakkaamme etsimästä. Kun pysähdymme ja päästämme irti kaikista pyrkimyksistä ja strategioista, nousee esiin Olemisen Perusta, Essenssi. Ja se on aina yllätys!

Tämä kurssi on sinulle, joka et enää jaksa etsiä. Olet valmis antautumaan suurelle mysteerille ja päästämään irti omista agendoistasi. Olisiko nyt sinun aikasi?

Henkinen tie voi kulkea ulkoa sisälle päin tai sisältä ulospäin. Tällä kurssilla menemme suoraan ytimeen, oivallamme Todellisen Luontomme ja annamme Essenssin työstää ja polttaa pois kaiken valheellisen. Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden todelliseen Itsen oivaltamiseen ja vapautumiseen.

Hoitajan henkinen avautuminen, egon rakenteiden tunnistaminen ja purkaantuminen sekä varjojen ja tunnetukosten kohtaaminen ja vapautuminen ovat tärkeä osa hoitajaksi kasvamista. Oma tietoisuutesi määrittelee sen, ketä sinulle tulee hoitoon.

Vahva kehossa oleminen ja omassa Essenssissä lepääminen on välttämätöntä kvanttihoidossa. Mitä syvemmällä olemme kehossamme, sitä vahvempi läsnäolo ja karisma meillä on. Hoitojen voima kasvaa samassa suhteessa.

Kurssi pitää sisällään seuraavat aiheet ja niihin liittyviä harjoituksia:

  • Kehoyhteys ja kehon kuunteleminen
  • Kehon sisäinen tunteminen
  • Kolme voimakeskusta kehossa
  • Kehon yhteys maahan ja universumiin
  • Essenssin oivaltaminen ja löytäminen
  • Essenssin ominaisuudet
  • Identiteetin siirtyminen egosta Essenssiin

Välineet on tarkoitettu hoitajan omaan sisäiseen työskentelyyn, ei hoitotyöhön.

Näille kursseille voi osallistua koska tahansa, harjoitushoitoja ei vaadita.