side-area-logo

Free Spirit -kvanttimatka

Ryhmäkvanttitapahtuma

Kvanttihoitoa ja kvanttihypnoosia ryhmässä

Maailma, jonka tunnemme muuttuu. Tämä muutos voi aiheuttaa sisäistä levottomuutta ja epävarmuutta tulevasta. Mielessä pyörii monenlaisia kysymyksiä ja pelkoja. Tiedäthän että Sinulla on vastaukset. Totuus löytyy aina sisältämme. Sisäinen viisaus, intuitio, korkein tietoisuus – mitä nimeä haluammekaan käyttää – avaa tietoisuuttamme ja rakkaudellisesti auttaa meitä näkemään ja ymmärtämään. Free Spirit -tilaisuuksissa käännämme huomion yhdessä sisäänpäin ja pyydämme ohjausta sisäiseltä viisaudeltamme.  

Marjutin ohjaama ryhmäkvanttihypnoosi aktivoi henkisiä aistejamme ja mielemme luontaista itseparantamistaitoa. Vaikka voimme kokea sisäisen maailman rikkauden ja saada vastauksia korkeammalta minältämme olemme koko ajan tietoisia ulkoisesta ympäristöstämme. Kokemusta voisi verrata ohjattuun meditaatioon sillä poikkeuksella, että induktion jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa juuri sinne minne hänen kuuluu mennä. Tämä miellyttävä mielenmatka johdattelee meidät yhteyteen sisäisen viisautemme kanssa, jolloin me olemme henkisessä ohjauksessa. 

Carolan antama ryhmäkvanttihoito koko tapahtuman ja erityisesti kvanttihypnoosin aikana auttaa sisäisen maailman kokemista. Kvanttihoito, Quantia Nordic Quantum Healing, on voimakas, puhdas ja korkeavärähteinen energiahoito. Hoidon aikana kehon värähtelytaajuus nousee ja saavutetaan 0-tila, ts. tila, jossa tietoisuuden muutos voi olla hyvinkin nopea ja mahdollistaa psyykkisen, fyysisen ja emotionaalisen paranemisen. 

Pidämme ryhmätapahtumia ja kannustamme ihmisiä mukaan niihin, koska ryhmänä voimme saada aikaan huomattavasti enemmän kuin yksin. Marjutin edesmennyt opettaja Dolores Cannon, joka hoiti ihmisiä yli 40 vuotta kvanttihypnoosin avulla, kirjoitti kirjassaan The search for hidden sacred knowledge: ”Työssäni on monta kertaa korostunut mielen voima keskittymisessä ja luomisessa. Tärkeä viesti (useiden asiakkaiden korkeimmalta tietoisuudelta) on, että jos yhden ihmisen mielen voima voi muuttaa olosuhteita, niin kuvittele mitä ryhmä voi saada aikaanJos saa ryhmän ihmisiä keskittymään yhteen asiaan niin se voi muuttaa maailmaa ja todella saada ihmeitä aikaan. Koska ryhmän voima ei ole ainoastaan moninkertainen vaan paljon paljon enemmän. Ryhmällä on valtava voima.”

Free Spirit -ryhmäkvanttitapahtuman aikana huomio annetaan vain terveydelle ja positiiviselle lopputulemalle, jolloin kvanttifysiikan lainalaisuuksien mukaisesti nämä asiat vahvistuvat tehden tapahtumasta otollisen ihmeille. Tämä on hellä, hoitava ja rakkaudellinen tapahtuma, joka voi muuttaa paljon. 

Järjestämme n. 2 tuntia kestäviä Free Spirit -tapahtumia eri paikkakunnilla (ks. Tapahtumakalenterista). Palaute on ollut erittäin kannustavaa ja moni, joka on arastellut tai jännittänyt tulla tälläiseen ryhmätapahtumaan on illan päätyttyä ollut vaikuttunut ja aikonut osallistua uudestaan.

Tapahtuman hinta on 30€/hlö. Kvanttihoitajakoulutuksen käyneille alennus hinnasta, alennuksen määrä voi vaihdella tilaisuudesta ja paikasta riippuen.

Free Spirit -videokooste

Katso, mitä Free Spiritissä tapahtuu

Image