16.1 Tutustumisilta kvanttihoitoon

26.03.2020

Tervetuloa Quantian järjestämään tutustumisiltaan 26.3 klo 18.00 Kalasatamaan. 

Illan aikan pääset ammattilaisten johdolla tutustumaan ns. 0-tilaan, eli puhtaan tietoisuuden tilaan. Tämä on täysin luonnollinen, hyvin korkeavärähteinen olotila, jossa olemme vapaita elämään liittyvistä painolasteista. 

Teorialtaan ja filosofialtaan tämä 0-tila ja sen energia perustuu kvanttifysiikkaan. Kvanttifysiikan mukaan koko maailmankaikkeus koostuu kvanttikentistä. Kvanttikentässä on olemassa nk. nollapiste, joka voidaan todentaa kuvattaessa tyhjiötä. 

Silloinkin, kun jäljellä ei ole enää pölyhiukkastakaan tai happea, voidaan todeta, että tyhjiössä liikkuu energia. Kvanttienergiatyöskenteleyssä siirrymme mielen tasolta tähän 0-tilaa vastaavaan tietoisuuteen. Energia tässä tietoisuudessa on hyvin hoitava ja puhdas. 

Jokainen kokee energian yksilöllisesti, mutta sen voi tuntea esimerkiksi aaltoina, värähtelynä tai lämpönä. Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus päästää kosketuksiin tämän korkeavärähteisen tietoisuudentilan kanssa. Haluamme tuoda tämän kauniin ja yksinkertaisen keinon sinun saataville. 

Voit oppia käyttämään tätä tietoisuuden tilaa itsehoitona, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä tai henkisen kasvun välineenä. Voit myös halutessasi kouluttautua hoitajaksi, jolloin voit mahdollistaa tämän tietoisuuden ja sen hoitavat vaikutukset myös muille ihmisille. 

Facebookin tapahtuma sivulle pääset tästä

Carola Roselt Quantian kehittäjä
Tarja Teittinen , kvanttishiatsu
Kati Heikkinen
Maria Santavuori