TRE-kurssi Teneriffalla

02.11.2019

Tervetuloa kokemaan TRE-menetelmä kvanttitietoisuudessa! TRE (Tension, Stress and Trauma Release Exercise) on helposti opittava, voimakas kehollinen metodi, jonka avulla voit purkaa kehoon ja mieleen kertyneitä jännityksiä ja traumoja. Metodissa aktivoidaan kehon luonnollinen, tärinänä ilmenevä palautumisreaktio. Omassa tahdissaan kehon viisauden ohjaamana se parantaa meitä. Tärinä tuntuu kehomielessä miellyttävältä ja vapauttavalta.

Aloituskurssilla opit harjoittamaan TRE:tä itsenäisesti ja ohjatusti, ja saat tietoa kehon stressi- ja palautumistoiminnoista. Annan samanaikaisesti kvanttienergiaa, ja hoitoprosessi nopeutuu ja helpottuu kun teemme TRE:tä yhdessä kvanttitietoisuudessa.

TRE-aloituskurssi pidetään la 2.11. Kurssille mahtuu max 10 henkilöä ja hinta on 40 euroa.

Pukeudu kurssille mukaviin, joustaviin vaatteisiin. Jos mahdollista, tuo mukanasi jumppa-alusta (tärisemme myös makuullaan).

TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien jälkeen tai aikana, epilepsiaa tai vakavia mielen sairauksia sairastaville, eikä aloitettavaksi raskauden aikana.

Kurssin ohjaaja Riikka Lindström on mm. tanssija, luovan liikkeen ohjaaja ja kvanttihoitaja.

Lisätietoa menetelmästä: www.trefinland.fi

Katso Teneriffan ohjelma täältä.Ilmoittautumiset ilmot@quantia.fi HUOM! Kurssipaikalla on tarjolla edullinen, maittava lounasmahdollisuus (lisämaksusta).